Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

δοξασμένη ταπεινή μου αυτοκρατορία.


ανάληψη μελοδραματικής τεχνικής:
INITIATE 

σε οτιδήποτε μπασταρδεμένο ξετρυπώνει μέσα απ'τα ανήλιαγα μάτια μου που δακρύζουν χειμωνιάτικες καταιγίδες και μαζί με αυτές και τα σκατά τους που μοιάζουν μ'αυτά τα σοκολατάκια που έτρωγα με τη γιαγιάκα μου μικρή [βεβηλώνω ύπουλα αναμνήσεις], υπάρχει πάντα κι αυτή η αέρινη αλήθεια της ντροπής.  μισό, γιατί καθαρίζω κρεμμύδι αφού είμαι στην τιβί [γεια σου μανούλα].

δεν μπορώ τις σεισμόπληκτες αντιλήψεις και συναισθήματα πολτοποιημένων εγκεφαλικά κρεάτων.  πάντως, η φαινομενική κι επιφανειακή αλλαγή συναισθημάτων δεν είναι παρά κρίσεις ζήλιας και μονοπωλιακής προσεγγίσεως του θύματος.  η δημόσια συγγνώμη είναι ένα βήμα πριν την προσωπική

μπασταρδοσύνες και πάλι.

Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

Ιπτάμενος Ραδιοναυτίλος

Ήτο μια ζεστότατη καλοκαιρινή πρωία, ωσάν τη σημερινή καλή ώρα.  Βαριόμουν τόσο πολύ κι αποφάσισα να πάω βόλτα στο βουνό να ειρωνευτώ τις πεταλούδες για τα παρδαλά κακόγουστα φτερά τους. [το βουνό συμβολίζει την επιστροφή στη φύση, το βουκολικό, το παπαδιαμαντικό.  ενώ αυτή η κάιντα αμφισβήτιση της φύσεως, που τίποτε εις μάτην ποιεί, συμβολίζει τον εξελιγμένο άνθρωπο που δεν έχει φτερά, αλλά έχει ρούχα κι έτσι όποτε θέλει μπορεί να είναι κιτς και παρδαλός. Όταν όμως νιώθει κάπως σοβαρούλικος και επιτυχημένος μπορεί να φοράει τα κλασικά μπεζ, μαύρα και γενικώς παλ χρωματάκια.]  Τότε ο σκύλος μου όρμηξε στο μικρό μου το γατάκι και εκνευρίστηκα τόσο πολύ που μέσα μου έζησα μια όμορφη σκηνή ούλτρα βάιολενς, τόσο ανεκπλήρωτη -σαν παιδικός έρωτας, ναι- ΤΟΣΟ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΗ που με έκανε να θέλω να τραβήξω όλη μου την ύπαρξη μου και να την τυλίξω κασκόλ στο λαιμό μου, επειδή ήμουν τόσο ηλίθια ώστε να μην την εκπληρώσω. 

Πήγαινε κάπως έτσι:


ΣΚΗΝΗ ΒΙΑΣ ΛΟΓΟΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΙΚΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.



β
α
ρ
έ
θ
η
κ
α

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2008

Ασυνάρτηση

Λέω φ.                   

Αν φ=μ

Τότε εννοώ μ.
Όμως:                           
 λέω ≠ εννοώ 
λέω ≥ εννοώ?

Π. & Χ. οἱ ἀρχῂ τοῦ κῶσμου.

βασικά λέω χ [=χεστηκα.]

Ανάρτηση Αρκετά Πσαγμένη Ώστε Να Αντικατοπτρίζει την ΨΥΧΗ μου

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008

Nooooooooooo [Όχιιιιιιιιιιιιιι / Neeeeeeeeeeeiiiin]

παπικές δυνάμεις 
commencing countdown

πάω να φάω μουσταλευριά να ενισχύσω την εγκεφαλική δραστηριότητα
να γίνει το μυαλό ζελεδιάρικο και να κολλήσω σε σκέψεις που θα κάνω βεβιασμένα εκείνη την ώρα της πήξης του για να μη σκέφτομαι τι χάνω.

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008

Ημερολόγιον Ράθυμου Ηδονοβλεψία [=Γεννάω Γαριδοκροκέτες με Τυρί]

Εγκυμονώ και ανυπομονώ να γεννήσω, γιατί πεινάω πολύ γαμώτο.  Ήταν δύσκολη η απόφαση μου, δύσκολη το όντι, και οφείλω να ομολογήσω ότι η εγκυμοσύνη μου την έκανε δυσκολότερη.  Γίνεται αι γαρίδες μου να μεγαλώσουν χώρις μπαμπά;  Θα είναι σαν να τις τηγανίζω χωρίς λάδι.  Αλμυρά μου παιδάκια, γιάμι γιάμι.  Ο μπαμπάς σας ήταν μελισσοκόμος και έβαλε την αγαπημένη του χονδρή και αφοσιωμένη μέλισσα να με τσιμπήσει για να νομίζω ότι ήταν τα βέλη του έρωτος.  Η πρώτη μας ερωτική περίπτυξη διαδραματίστηκε το 1914 κατά την περίοδο του Α' Π.Π. και ενώ η χώρα μας βρίσκονταν υπό την κατοχή κινέζων αλμπίνων τραβεστών.  Ήταν γλυκός και γλοιώδης όπως όλα τα αρσενικά.  Όταν εσυνουσιάσθημεν ήταν απογοητευτικά, γιατί το σκεφτόμουν πολύ καιρό και είχα φανταστεί πυροτεχνήματα να βγαίνουν από το πουλί του όταν τελειώνει.  Ε, και τελικά δεν ήταν έτσι όπως τα ήθελα.  Ίσως βέβαια να φταίει κι αυτό το καταραμμένο το χόλιγουντ.  Αχ αυτό το διαόλι που εισήγαγε το δράμα στη ζωή μας. [ναι γιαγιακα, μας τρώει την πσυχούλα και τα πσίχουλα] Βέβαια, αν δεν υπήρχε αυτό δε θα υπήρχαν και οι φιλόδοξοι γουάναμπη λογοτέχνεζζζ και αυτό θα έλειπε από τον κόσμο.  Λίγο ανούσιο απρόβλεπτα ανυπόστατο δράμα είναι το φάρμακο για όλα.  
Ξέχασα τι ήθελα να πω.

Κυριακή 17 Αυγούστου 2008

Κατέστρωσα ποίημα σε στιλ μπωντλαιρικό.



Κατέστρωσα ποίημα σε στιλ μπωντλαιρικό
μίζερο και καταθλιπτικό
Ένιωσα μέσα μου να καιέι ο φθόνος για τα πάντα
Γιατί να μη με θέλει η κούκλα η Αμάντα;
Ένας ξένος μπήκε μέσα μου, Μερσώ
γιατί κατέστρωσα ένα ποίημα σε στιλ μπωντλαιρικό.

Έφαγα μια κουράδα μες τη μούρη 
και ήταν και ζεστή
Δεν το περίμενα από σενα,
γιατί πως μ'αγαπάς μου είχες πει
Έτσι κατέστρωσα κι εγώ
ένα φόνο σε στιλ χιτσκοκικό.

Αράδιασα πσέματα πολλά,
χωρίς καθόλου να με νοιάζει
Η αλήθεια είναι ότ' η αλήθεια με τρομάζει
κι έχω άξεστο, εγωκεντρικό μυαλό
Έτσι κατέστρωσα κι εγώ
μια νέα θεωρία σε στιλ γιαλομικό.

Κατέστρωσα τραγούδι σε στιλ νταλαρικό
για να σου θυμίζω ότι πια δε σ'αγαπώ
Φαντάστηκα τον μπατμαν να σου λιώνει το μυαλό
κι έκατσα και έγραψα ποίημα μελοδραματικά ειρωνικό.
Με μιαν ανύπαρκτη επωδό,
κατέστρωσα ζωή σε στιλ θεατρικό.