Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

γέλια που κάναμε.

(Ο υπηρέτης φέρνει ένα δίσκο με φαγητά πάνω στο ειδικό τρόλεϊ)

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Για κοίτα! Αυτός έβγαλε τα φαγιά περίπατο!

Ένα αστείο κορίτσι

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να κλάσω.

Ανώνυμος είπε...

Και όπως βλέπω ξαναάνοιξες το μπλογκ με τις χέστρες για να ικανοποιείς την ψευτοκουλτουριάρα σου υπόσταση γράφωντας από δω για τις σεξουαλικές διαστροφές σου και από κει για το μοναδικό έργο τέχνης που μπορείς να παράγεις λολολ

ΜΟΥΤΣ

Ανώνυμος είπε...

Τελικά τι από τα δύο είσαι? Βρεφοσαλάτα ή σκατοσαλάτα?

Τα ανώνημα γιατί τα απαγορεύεις εκεί? Φοβάσαι μην πάνε και σε βρίσουν επειδή θα συνχέσουν τα μπλογκσ σου?

ΜΟΥΤΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλε τι χιούμορ που είχαν τότες, τώρα είμαστε ξενερωτοι κρυόκωλοι και μεταμοντέρνοι.

vrefosalata είπε...

ιντήντ θρωγκίνι. χουμόρ βουγιουκλέ.
και το μαγικό είναι ότι την ώρα που το διαβάζεις είναι σαν να βλέπεις αυτό το κακοπαιγμένο "αθώο" ύφος της αλίκης με το κακοπαιγμένα "αθώο" γελάκι της που την κάνει μία ακαταμάχητη και μοναδική ηθοποιό-προσωπικότητα που κακοπαίζει όλους τους ρόλους.
σε είδα στον ύπνο μου και το όνειρο ομολογώ ήταν πολύ φρικιαστιό! δε φταις εσύ.

vrefosalata είπε...

μονάκριβε "ανώνΗμε" . είσαι υπερβολικά παπαράτσι για να υπάρχεις. πάντως σε ενημερώνω ότι δεν είναι δικό μου το μπλογκ της αποχετέυσεως αν και εκτιμώ πολύ την κάτοχό του δίχως να την γνωρίζω προσωπικά.

σσσκατττά είπε...

ΑνώνΗμε!

Είμαι η κάτοχος του αποχετευτικού! Εδώ, πού κοιτάς; Ναι, εδώ! Εγώ είμαι! Δεν ξέρω τι σε οδήγησε να με ΣΥΝΧΕΣΕΙΣ (μα πού πας και τα βρίσκεις; Ταιριάζεις με τη θεματολογία του blog μου) με την αγαπητή βρεφοσαλάτα, αλλά σε διαβεβαιώ ότι δεν υπάρχει ταυτοπροσωπία!
Όσο για την απαγόρευση των ανώνΗμων σχολίων την έχω βάλει για να αποτρέπω από το να αφήνουν ανώνΗμα σχόλια κάτι αποβράσματα - γλοιώδεις "δημοσιογραφίσκοι" σαν κι εσένα!

Με συγχωρείτε αγαπητή βρεφοσαλάτα, έπρεπε να ξεσπάσω τα νεύρα μου!

σσσκατττά είπε...

Λατρεμένη βρεφοσαλάτα, σας έχω ευχάριστα νέα. Το Καλομοιράκι επιστρέφει ως παρουσιάστρια εκπομπής τύπου.. με συγχωρείτε, δεν ενθυμούμαι τύπο εκπομπής! Είναι μία παρηγοριά κι αυτό!

vrefosalata είπε...

καλώς πράξατε αγαπητή! και καλώς του τα πατε!
είναι και σίγουρος ο ατιμούλης ότι είμαστε έν και το αυτό.

σσσκατττά είπε...

Ιndeed αγαπητή.

vrefosalata είπε...

μα δεν το πιστεύω? είναι πλεόν οφίσιαλ?

σσσκατττά είπε...

Για το Καλομοιράκι είναι αγαπητή. Το πήρε το αυτί μου σε πρωινή εκπομπή όπου το επιβεβαίωσαν δύο ευτραφείς και καθ'όλα συμπαθείς παρουσιαστές. Η εκπομπή θα μεταδίδεται από τον Alpha και έχουν ήδη ξεκινήσει γυρίσματα. Απ'ότι θυμάμαι η εκπομπή είναι copy από το εξωτερικό.

Το indeed αναφερόταν στο σχόλιό σας εις το αποχετευτικόν μου.

vrefosalata είπε...

ευτυχώς, γιατί η χώρα μας χρειάζεται ηθική υποστήριξη. ό,τι και να λέμε τώρα η οικονομία δεν είναι και στα καλύτερά της. μόνο η κάλο μπορεί να μας σώσει!

ήρθε και μας άλλαξε τη μοίρα η κακομοίρα η καλομοίρα!

σσσκατττά είπε...

ΑνώνΗμε, σου αφιερώνω ποστ συμπαράστασης.

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα σε πίστεψα. Καλή η παράσταση αλλά όλοι ξέρουμε όλοι ότι τι βρίσκεις να αφήνεις σχόλια στον εαυτό σου αφού είσαι σχιζοφρενείς διχασμένη προσωπικότητα και φαίνεται από την ομοφωνία των σχολίων που δήθεν είναι από άλλα άτομα για το ανώνΗμος. Ποιος ξέρει πόσους λογαριασμούς έχεις ανοίξει με πόσα μπλογκς και το παίζεις άνετη κουλ διαννοούμενη και έχεις διαφορετικές ηλικίες ενώ σε άλλα σχόλια είχες πει ότι είσαι γενηθείς του 91 και εκεί λες ότι είσαι 23. Αν είσαι εσύ 23 εγώ είμαι 113. Μια αγάμητη 15χρονη είσαι που σε παρατάνε οι παιδικοί παιδοφιλικοί σου έρωτες και βγάζεις τη δική σου δυσεντερία στα μπλογκς

ΜΟΥΤΣ

Ανώνυμος είπε...

Και φαίνεται κιόλας από το γεγονός ότι ακούς καλομοίρα γιατί μόνο τα απελπισμένα δεκαπεντάχρονα ακούνε τέτοια σκουπίδια

ΜΟΥΤΣ

σσσκατττά είπε...

E ρε κόλλημα. Κι εσύ ανώνΗμε δεν έχεις άλλη δουλειά από το να παρακολουθείς όλα τα σχόλια σε κάθε ποστ της βρεφοσαλάτας; Σε πληρώνουν για να της γράψεις βιογραφία;

Όσο και να βαράς τον δυσκοίλιο κώλο σου κάτω είμαστε ΔΥΟ - TWO - DEUX - DUE - DOS (2) διαφορετικά πρόσωπα! Στο λέω σε πολλές γλώσσες μήπως και το βάλεις καλά στο ξερό σου.

Όσο για την ομοφωνία στο ανώνΗμος, τι να κάνουμε, η ανορθογραφία σου βγάζει μάτι. Και άνοιξε και κανένα συντακτικό της ελληνικής γιατί με τα χίλια ζόρια έβγαλα νόημα από τις μαλακίες που γράφεις.

Τι να κάνουμε, εμείς τη βρίσκουμε με χαζοχαρούμενα άσματα και το προτιμούμε από το να κόβουμε τις φλέβες μας διαβάζοντας μελιστάλακτα ποιήματα εμπνευσμένα την ώρα της αφόδευσης! Μουτς στον κώλο σου γελοίο γλοιώδες υποκείμενο.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν ήσουν το ίδιο πρόσωπο κυρα σκατά δεν θα σε κοφτε τόσο για το βρίσιμο στη βρεφοσουπα. Καρφώνεσε μόνη σου αγάπη μου. Επίσης δεν βλέπω να έχεις εσύ άλλη δουλειά από το να γράφεις συνέχεια σχόλεια στον εαυτό σου. Όσον για την ορθογραφία μου εγώ δεν είχα ο μπαμπάς μου πετρέλαια για να με στείλει σε ακριβά κωλέγια και δουλεύω από 13 χρονών. Πράγμα που εσύ ούτε μπορείς να φανταστείς και να σεβαστείς αφού τρως τα λεφτά του μπαμπά. Και ότι είστε το ίδιο πρόσωπο φαίνεται και από το ότι τόση ώρα που γράφεις ως σκατά δεν εμφανίζεται κανένα σχόλιο με το λογαριασμό της βρεφοσαλάτας
Μόνο κώλους ονειρεύεσαι. Μήπως τον παίρνεις κιόλας από πίσω? έτσι εξηγείται και το τραβεστί στη φωτογραφία. Βάλε στον άλλο λογαριασμό με τα σκατά μια φωτογραφία του ξεχηλωμένου κώλου σου.

vrefosalata είπε...

σκατένια οπτασία μου αποδέξου το πλέον. εγώ είμαι εσύ και εσύ είσαι εγώ.
και εννοείται ότι θα το πάρει τελείως στα σοβαρα όπως όλα τα υπόλοιπα [βλ. πετρέλαια κτλ κτλ] και θα το θεωρήσει δημόσια παραδοχή του εγκλήματος.

πλαφ δεν είναι παρα ένα μαυρο σκατό μετά απο βρώση παντζαριου που πεφτει στη χέστρα ύστερα από έντονο σφίξιμο. μη σου πω ότι για να βγεί απ'τον δημιουργό-κώλο τον τράβηξαν με κουτάλες και γαπο κει προέκυψε αυτή η βραδύνοια.

σσσκατττά είπε...

Γελοιοδέστατε ανώνΗμε βρίζεις κι εμένα, οπότε δεν μπορώ να αφήσω τα υποδεέστερα σχόλιά σου αναπάντητα. Επίσης βρίζεις την αγαπητή βρεφοσαλάτα, ένα άτομο που εκτιμώ βαθύτατα.

Άνοιξα τα ανώνΗμα σχόλια και στο δικό μου μπλογκ, μπορείς να περάσεις να βρίσεις κι από κει αν θέλεις, θα το αντέξω.

Το αν το παίρνουμε από τον κώλο δε νομίζω ότι είναι κάτι που σε αφορά, αντιθέτως ζηλεύεις γιατί θα ήθελες πολύ να τον παίρνεις ΕΣΥ από τον κώλο.

Μην χτυπιέσαι ανώνΗμε, ξέρουμε κι εμείς από δουλειά. Μπορεί να μη δουλεύω από τα 13 μου, αλλά δούλευα και σπούδαζα ταυτόχρονα και εξακολουθώ να δουλεύω.

Αφού δεν έχεις τις στοιχειώδεις γνώσεις της ελληνικής, τότε μη γράφεις άλλο! Δε φταίμε σε τίποτα να στραβωνόμαστε να βγάλουμε νόημα από τα ακατανόητα.

vrefosalata είπε...

ο λόγος σου αγαπητή με καλύ[τει πλήρως οπότε εγώ πάω να πιώ το χαμομηλάκι μου!

Throgos είπε...

Don't Feed The Trolls! Just speak russian to them ывадлщл мкщшщл ьф ывазщш мызщш уцшш тьуллпыш ызщшш мф ыы лщ щшка ьщтишьФ ЬЫКПЛл фзщлп кташфю

Ανώνυμος είπε...

τη λατρευω την αλικη καλε...ειναι που με πειθει σαν ηθοποιος