Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

από αύριο και μετά.

έφτιαξα το φακιόλι μου και ισσιωσα την μπλούζα μου.  τύποτα δε με ενογχλεί όσο [ . . . ].  έκαννα λάθως και αξίζω τιμμωρία βασανιστική. πρέπη να με μαστιγώσουν, να πετάξουν το δεξί μου χέρι στα λιοντάρια και τ' αριστερό στους σαρκοβόρους ιππόκαμπους του ατλαντικού.  θα'θελα να- θα'θελα νάμουν κυνηγός. τον κόσμο να σκοτώσω.


νυστάζω. 
γκ.ν.
α.ε.κ.δ.μ.σ.α.π.

33 σχόλια:

σσσκατττά είπε...

Απόπειρα κουλτούρας παρτ 1

Βυθίζομαι στην σιωπηλή και απέραντη αιωνιότητα του σκοτεινού βυθού. Τα φύκια χορεύον ταγκό μαζί με το πλαγκτόν και σχηματίζουν αέρινες φιγούρες γύρω μου. Με καταπίνει η ανυπόστατη ύπαρξή μου που εκμηδενίζεται εισβάλλοντας στο άπειρο του απέραντου μπλε. Γίνομαι ένα με τους ιππόκαμπους και τα χταπόδια. Ακούω την ανάσα τους. Ακούω τα βράγχια των ψαριών που ανοιγοκλείνουν. Κάτι βογκητά δυο φαλαινών που περνούν στην αιωνιότητα. Ταυτίζομαι και απορροφώμαι από την αιωνιότητά τους και φτάνω στην κάθαρση του μυαλού. Και τότε με πιάνει κόψιμο. Ανοίγω τα μάτια. Είμαι μούσκεμα. Κάνω να κολυμπήσω για να ανέβω στην επιφάνεια, μα διαπιστώνω ότι είμαι στο κρεβάτι μου. Σηκώνομαι και τρέχω στην τουαλέτα.

written by σσσκατττά

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα μπορούσες να παράγεις και τίποτα άλλο εκτός από το χέσιμο
Τι το παίζεις τώρα? Σπουδαγμένη και ανώτερη? Γράφωντας αυτές τις μαλακίες νομίζεις ότι καταφέρνεις να την πεις σε κάποιον που γράφει μέσα από την ψυχή του? Είσαι μία ανούσια ύπαρξη που έπρεπε να σε σκοτώσει η μάνα σου μόλις γενήθηκες
ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Άσε με να αναλάβω εγώ την τιμωρία σου πολύ ευχαρίστως
Δεν φαντάζεσαι πόσο θα το χαρώ αγαπημένη μου Λίνα Ψωλίνα Καληψωλίνα να σου κόψω τα χεράκια που έτσι κι αλλιώς το μόνο που τα χρησιμοποιείς είναι να παίζεις το πουλί σου με το ένα και με το άλλο να βάζεις όλο το χέρι στον ξεσκισμένο κώλο σου παλιοτραβέλι ξεσκισμένη πουστάρα
Και να τα πετάξω όπου θες και στα λιοντάρια και στους καρχαρίες και στο βόθρο παλιομαλακισμένη που έτρεξες να ανοίξεις τα σχόλεια και στο άλλο μπλογκ σου για να μην χάσεις την πελατεία αργόσχολο τραβέλι

Throgos είπε...

"ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ"
Μα γιατί, αφού τα σχολεία είναι αναπόσπαστο μέρος της εκπαίδευσης.
"να βάζεις όλο το χέρι στον ξεσκισμένο κώλο σου"
Αυτό δε γίνεται, μόνο το χέρι άλλου δύναται να εισχωρήσει στον αυτό πρωκτό
"παλιοτραβέλι ξεσκισμένη πουστάρα"
ή το ένα ή το άλλο
"να ανοίξεις τα σχόλεια"
μα ποιος είναι, ο υπουργός παιδείας να ανοίξει τα σχολεία;

σσσκατττά είπε...

throgo έχω χεστεί στα γέλια με το σχόλΕΙό σου!!

Λατρεμένε ανώνΗμε

Καταρχήν τα σχόλΕΙα δεν υφίστανται. Είναι ή σχόλΙα ή σχολΕΊα. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Σχόλια είναι αυτά που κάνουμε τώρα εδώ και σχολεία είναι κάτι κτίρια που μαθαίνεις γράμματα, από τα οποία μάλλον εσύ πέρασες απ'έξω.
Βάλ'το καλά στο ανύπαρκτο μυαλουδάκι σου ότι εγώ και η βρεφοσαλάτα είμαστε 2 διαφορετικά πρόσωπα, όσο κι αν αυτό δε σ'αρέσει.
Στο μόνο που χρησιμοποιούμε τα χέρια μας είναι να παίζουμε το πουλί μας και να βάζουμε όλο το χέρι στον κώλο; Χαχαχα! Έλεος αγαπητέ. Αυτά φαντασιώνεστε συνέχεια; Δεν ξέρω αν μπαίνει όλο το χέρι στον κώλο γιατί δεν το έχω δοκιμάσει. Εσύ που το έκανες τρόπο ζωής θα γνωρίζεις καλύτερα.
Και τώρα θα μπω και στο δικό μου blog να σου απαντήσω κι απο κεί, να δούμε ποιος είναι ο αργόσχολος. Εγώ ή εσύ που άρχισες τον ατελείωτο μονόλογο μόλις βρήκες ανοιχτά ανώνΗμα σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

Θρόγκε και συ τα ίδια βρεφοσκατά είσαι.
Ξέρω πολύ καλά τι είναι σχολείο πατσαβούρα. Ορθογραφία μπορεί να μην ξέρω καλή αλλά μπορώ να γράψω πέντε λογικά πράματα ενώ εσύ κάθεσαι και αντιγράφεις τα ποστ των άλλων και τα μεταλάζεις για να κοροιδεύεις δήθεν την κουλτούρα που τόσο συχαίνεσε γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις άρα εσύ είσαι αυτή που έκανε πίπες στο σχολείο.
Και βέβαια δεν αμφιβάλω ότι δουλεύεις και δούλευες όσο ήσουν φοιτήτρια που λες στο προηγούμενο ποστ στα σχόλια ως τραβεστί δουλεύεις και κάνεις πιάτσα μαλακισμένο ανώριμο δεκαπεντάχρονο. Να πας να αγοράσεις ένα δονητή να δεις χαρά στα σκέλια σου που καβλώνεις με μπλογκς για σκατά και φαγητό με βρέφη.

Ανώνυμος είπε...

Λιιιγο να γουσταρες αυτο που εισαι θα ησουν καλα... Κομπλεξ, ανσφαλειες, ολα στο μεγιστο. Αγορακι εισαι που θα ηθελε να ειναι κοριτσακι. Δεν σου φταινε οι αλλοι για την απουσια υπαρξης σου. Αποδεξου ο,τι εισαι και ασε τι λενε οι αλλοι. Αν σεβοσουν τον εαυτο σου, θα σεβοσουν και ολους τους αλλους. Αν... Υποθεσεις... ΣΥΝΕΛΘΕ αναποδο πλασμα... Φτιαξε καμια 10ρια "μπλογκζζζ" και αποφασισε τί σου παει περισσοτερο: αρσενικο ή θηλυκο... Τουλαχιστον ταυτισου με καποιο. Σπασαρχιδικη σκατενια βρεφοσαλατα, ολα το ιδιο...

Ανώνυμος είπε...

Πες τα ρε φίλε. Και είναι το ίδιο πρόσωπο γιατί το μόνο άτομο που μπορεί να υποστηρίξει αυτές τις μαλακίες που γράφει είναι ο εαυτός της! Και αφήνει συνέχεια σχόλια από τη βαρεμάρα της στον εαυτό της και έτσι είπε να ανοίξει κι ένα μπλογκ για το επίπεδο της με σκατά και να παρειστάνει ότι έχει θαυμαστές

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε βρεφοσαλάτα με σάλτσα σκατών? Δεν έχεις τι να πεις τώρα που σε κατάλαβαν κιάλλοι λολολ
Σκατά που είσαι σκατά για να υπερασπίσεις τον άλλο σου εαυτό?
Βρεφοσαλάτα που είσαι βρεφοσαλάτα για να πεις ότι σε κάλυψε πλήρως ο άλλος σου εαυτός?

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΝΥΗΜΟΙ ΛΟΛΟΛ

ΜΟΥΤΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα. Για να μην υποθεσεις οτι ειμαι απ' τους γνωστους σου ανωνυμους υπογραφω σαν επωνυμος (να μην εχουμε και παρεξηγησεις).

Δεν ειναι καθολου ευγενικο κυρια-κυριε βρεφοσαλατα μου ν' απαντας με γεματο το στομα.Καταπιε πρωτα το σκατο κι υστερα μιλα.
Οσο εξυπνο κι αν το θεωρεις ολο αυτο που κανεις,δεν ειναι καθολου.
Εσυ δεν ησουν παλαιοτερα που μπερδευες και παρεξηγουσες τη γραφη καποιου και τον μπερδευες για καποιον αλλο? (Υπαρχουν κατασκοποι εδω...) Και τωρα ειρωνευεσαι εναν ανωνυμο που μπερδευει τα ξενα σκατα με τα δικα σου βρεφος?Αλλωστε τα ιδια σκατα ειστε κι οι δυο.Οσο διαφορετικοι κι αν ειστε.
Αυξανομεθα και πληθυνομεθα (ωχ,Θεε μου, δεν εχω παει σχολ(ε)ιο και θα πως θ' αντιμετωπισω τη βρεφοσαλατα!!!) οι θαυμαστες σου.Ναι, ναι, χαιρεσαι γι' αυτο?

Πρωτα νιωσε και μετα χεσε και βγαζε συμπερασματα για το ποιος ειναι ποιος!Εχεις μπερδεψει το πουλι σου με τον κωλο σου,συνεπως μπερδευεις και τα προσωπα με τα οποια αναπτυσσεις σκατο-διαλογο.

Κι αν τελικα δεν το διαβασεις ολο αυτο.... χεστηκα.....
Θα το εχουν διαβασει αυτοι που πρεπει...

Ανώνυμος είπε...

Που εισαι βρεφοσαλάτα με σάλτσα σκατων γιατί εξαφανίστηκες κάνεις πιάτσα? λολολ

ΤΡΑΒΕΛΙ Ε ΤΡΑΒΕΛΙ

vrefosalata είπε...

σκατά μου,

δεν έχω τι να πω. μου φυγε ένα δάκρυ. κι έγινε κουράδα που έσταξε σαν κΩλίριο στο μάτι του ανωήμου.




θρώγκε,
είσαι ο φακός και η μαγκούρα μου.




ανώνυμε, ανώνΗμε ΚΑΙ επώνυμε,

υπέπεσες στο αμαρτημα, ε θελκτικό αγόρι?
εννοείται ότι εδώ και καιρό έχω σταματήσει να διαβάζω τα εμπνευσμένα σχόλΕΙά σου, γιατί σε έχω βαρεθεί (όπως έχω ξαναπει), παπαγαλίζον υβριδικό υποπορνίδιο, υιέ της μαρίας της μαγδαληνής και το εωσφόρου, προικισμένη παραφύση με αυτιά γαιδάρου, μούρη στρουθοκαμήλου και μυαλό πικρών χόρτων ή ,σε περίπτωση που σε υποτίμησα, μυαλό αμοιβάδας.
υποστήριξε λίγο τον εαυτό σου, ατακαδόρε.
α! να μην ξεχάσω!
γλύψε μου τα αρχοντικά ροζουλί αρχίδα σε παρακαλώ και μετά σκούπισε το σάλιο σου. κάνε μου και πρωκτικό μασάζ, βάλε και λίγο σελοτέηπ να κλείσει ο κώλος μου, γιατί πράγματι έχει κάνει ρωγμές. απ'τα κλυσματα όμως, γιατί είμαι δυσκοίλια. συνέχισε να μου κάνεις κόμεντς παρακαλώ παραταυτα, γιατί ανεβαίνει η ακροαματικότητα και ο μπαμπας μου δίνει χαρτζιλίκι και τζάμπα πετρέλαιο για τ'αμάξι για κάθε 10 σχόλια που μου κάνουν στο μπλογκ. υποστηρίζει την καλλιτεχνική μου φύση.
βαριέμαι τώρα. μπαη

Ανώνυμος είπε...

Εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου.(Και κυριολεκτικα και μεταφορικα.)Εσυ που ξερεις να ξεχωριζεις γραφη απο γραφη θα καταλαβαινες οτι ολοι οι ανωνυμοι ειναι ιδιοι.Και σταματα να βριζεις.Εχει καταντησει πια κουραστικο και βαρετο.Ξερουμε οτι διαβαζεις τα σχολια.Δε θα μπορουσες ν' αντισταθεις.Ψυχωση σου εχουμε γινει.Αυτο φαινεται...
Δε θα ευχηθω σκατα στα μουτρα σου γιατι τα χεις ηδη. Γειααα.

Ανώνυμος είπε...

Θες σχολιάκια καλό μου? Όσα θες! Αφού το ξέρω ότι τα διαβάζεις ένα πος ένα με μεγάλη αγωνία υδονίζεσε και παίζεις πραάληλα το πουλί σου προσπαθόντας να το βάλεις στον κώλο σου.

ΤΡΑΒΕΛΙ Ε ΤΡΑΒΕΛΙ

Ανώνυμος είπε...

αγαπουλιτσα διαβασε τα σχολια κ απαντα εχεις φοβερο χιουμορ

vrefosalata είπε...

με ξερεις κι απο χτες αγαπουλιτσα?
απαντα εσυ, ειμαι σίγουρη ότι θα τα πάτε καλά κιολα Σ.

Ανώνυμος είπε...

Σε ξερω αγαπουλιτσα απο παντα σε εβλεπα στο ονειρο μου κ εξηνα των πωπω μου

ΤΡΑΒΕΛ Ε ΤΡΑΒΕΛΙ

Ανώνυμος είπε...

μα εισαι τοσο σχιζοφρενεις που πας στο αλλο σου μπλογκ κ αυτοβριζεσε λολολ

ΤΡΑΒΕΛΙ Ε ΤΡΑΒΕΛΙ

Ανώνυμος είπε...

Ενα τρενο μπαινει
ενα τρενο βγαινει
το εντερο απτον κωλο σου γλυστρωντας κατεβαινει

Σου ερχετε να κλασεις
σου ρχετε να φωναξεις
και μου ζητας στον κωλο σου να κανω εγω μαλαξεις

ΑΓΑΠΟΥΛΙΤΣΑ ΚΑΛΗΨΩΛΙΝΑ

ΤΡΑΒΕΛΙ Ε ΤΡΑΒΕΛΙ

Ανώνυμος είπε...

Μια ζωη μεσα στους δρομους... Οοοοπααα

Και οπα της και αλα της

Δεν εχω σπιτι δεν εχω ελπιδααα

ΤΡΑΒΕΛΙ Ε ΤΡΑΒΕΛΙ

σσσκατττά είπε...

Αγαπουλιτσααα

χοχοχο

ειμαι τα σκατα αλλα μπορει και να μην ειμαι

περισοτερα στο προφιλ μου και ακομα πιο πολλα στο μπλογκ μου

ΤΡΑΒΕΛΙ Ε ΤΡΑΒΕΛΙ

βρεφοσαλατιτσα ματσ μουτσ

ΣΚΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΚΑΛΗΨΩΛΙΝΑ

ΤΡΑΒΕΛΙ Ε ΤΡΑΒΕΛΙ

σσσκατττά είπε...

Τα παραπάνω σσσκατττά δεν είμαι εγώ!

Λοιπόν το κακό μαζί σου έχει παραγίνει. Καλά το να βρίζεις, διασκεδάζαμε κιόλας. Όμως μου λες με ποιο δικαίωμα χρησιμοποιείς το δικό μου ψευδώνυμο στο λογαριασμό σου; Τόσο καμένος είσαι που δεν έχεις με τι άλλο να ασχοληθείς και γουστάρεις να σφετερίζεσαι τις ζωές των άλλων μήπως και βρεις κανένα ενδιαφέρον στην τελειωμένη ζωή σου;

σσσκατττά είπε...

Τα παραπάνω σσσκατττά δεν είμαι εγώ!

Λοιπόν το κακό μαζί σου έχει παραγίνει. Καλά το να βρίζεις, διασκεδάζαμε κιόλας. Όμως μου λες με ποιο δικαίωμα χρησιμοποιείς το δικό μου ψευδώνυμο στο λογαριασμό σου; Τόσο καμένος είσαι που δεν έχεις με τι άλλο να ασχοληθείς και γουστάρεις να σφετερίζεσαι τις ζωές των άλλων μήπως και βρεις κανένα ενδιαφέρον στην τελειωμένη ζωή σου;

Ανώνυμος είπε...

Εχεις μπλεξει τους ανωνυμους αοσμο,αχρωμο και κομπλεξικο "πραγμα"... Ξεμπλεξε τον εαυτο σου πρωτα.

σσσκατττά είπε...

Κι εσείς έχετε μπλέξει εμάς. Επίσης κάθεστε και βρίζετε και περιμένετε την επόμενη ανάρτηση ή σχόλιο, οπότε δε διαφέρετε σε κάτι, δεν είστε ανώτεροι. Αν δε γουστάρατε, δε θα διαβάζατε τα blogs ούτε το κάθε σχόλιο σαν να είναι η Αγία Γραφή. Άντε γιατί παρατράβηξε το αστειάκι.

Και όποιος πανηλίθιος από τους ανώνυμους -αν δεν είστε όλοι ένα άτομο- χρησιμοποιεί το nickname μου να το αλλάξει και να βάλει ένα δικής του έμπνευσης και να μην κατηγορεί τη βρεφοσαλάτα για αντιγραφή, γιατί αυτός κι αν δεν κάνει αντιγραφή.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι η βρεφοσαλάτα κάνει μόνη της τα σχόλια ως ανώνυμος, ανώνΗμος κτλ και βρίζει τον εαυτό της.

vrefosalata είπε...

ναι, μα είμαι ΚΑΙ ο θρώγκος, θρωγκε. μην καρφώνεσαι.

σκατά μου, δε σας μπερδεύω με τον μυγαρχίδα. είναι πολύ ανορθόγραφος και πατσόμυαλος, φαίνεται απο έτη φωτός.

Ανώνυμος είπε...

Ωπα,ωπα,βγηκαν τα σκατα απ τον κωλο και βγαζουν και γλωσσα τωρα.Στα αληθεια με ολο τον σεβασμο και το θαρρος που θα μπορουσα να θρεψω για μια κουραδα...τι λες...?
Εμεις καθομαστε και βριζουμε?Το ακουσαμε κι αυτο!Δε βριζουν ολοι οι ανωνυμοι κυρια-κυριε μου, παρατηρησε το....μη θολωνεσαι απο την ευκοιλια και τον φθονο.
Ποιος παρατηρησε πρωτος τα blogs? Ποιος τα αντιγραφει και τα κακοποιει συναισθηματικα?
Ποιος αφηνει σχολια διχως καμια ουσια και περιεχομενο σε bloggers που δεν τον εχουν ενοχλησει ποτε?
Γιατι δεν τα αγνοει αφου δεν τα γουσταρει?
Αυτο δεν ειπες φιλη της βρεφοσαλατας?
Ποιος τα κανει ολα αυτα?
Η βρεφοσαλατα μηπως?
Ναι,ναι,ρωτα τη,ειναι αληθεια, αυτη τα κανει...
Κι αν δεν το ξερεις ψαξε το πριν μιλησεις...
Δεν εχει καταλαβει οτι εδω εξω καποιοι ακομη πολεμουν για να καταφερουν να νιωσουν?
Δεν εχει καταλαβει οτι προσβαλλει μ' αυτο τον τροπο τις ψυχες ανθρωπων?
Κι αν δεν πιστευει στις ψυχες τοτε ψοφωντας δεν θα παει στην κολαση αλλα στην αποχετευση.Δεν ειναι τοσο απλο ουτε τοσο αστειο μις...
Που θα μας πεις εσυ οτι παραγιναν και τα πραγματα!
Ωριμασε πρωτιστως και μετα κρινε τον καθε ανωνυμο ξεχωριστα.
Κι αν δεν μπορεις να τους ξεχωρισεις,τοτε μην το κανεις.
Σταματα να προσβαλλεις με το υλικο και τον τροπο σου, αλλιως απλα δεξου το χλευασμο οπως τον πετατε κι εσεις στη μαπα των bloggers που επισκεπτεστε.
Τουλαχιστον εσυ μιλας και λιγο ανθρωπινα (που και που).Η βρεφοσαλατα (η ο αλλος σου ευατος τελοσπαντων, εχω μπερδευτει κι εγω, λογικο δεν ειναι στην τελικη με τοση ανωνυμια?) μοναχα βριζει.Ειναι επισης λογικο να την απαντουν κι αναλογα.
Αυτα.Ηταν μια προσπαθεια για εκλογικευση.Αν παρολ' αυτα συνεχιστει η συζητηση του κωλου που συνεβαινε πριν... ευχομαι καλο κουραγιο απο μενα... και καλη λυπηση απο καποιους αλλους...

σσσκατττά είπε...

Επώνυμε

Καταρχήν δεν είμαι η βρεφοσαλάτα. Κατά δεύτερον, δεν πέρασα από κανένα blog για να χλευάσω τους ιδιοκτήτες τους. Το blog που έχω δεν το έχω για χλευασμό και ειρωνία, αλλά για γέλιο και σε πληροφορώ ότι κάποιοι που έχουν το απαραίτητο χιούμορ γελάνε διαβάζοντας. Άλλωστε τι πρόβλημα έχετε με την αφόδευση; Είναι μία απολύτως φυσιολογική και αναγκαία λειτουργία κάθε ζωντανού οργανισμού. Γιατί θεωρείται η αφόδευση ταμπού και όχι η ούρηση πχ; Δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν βρίσκω τίποτα προσβλητικό και αφύσικο όταν κάποιος μιλάει για απέκκριση. Είναι ακριβώς όπως θα μιλούσε για τον ύπνο ή το φαγητό, που είναι κι αυτές οι δύο φυσιολογικές και αναγκαίες από όλους τους ζωντανούς οργανισμούς.

Κατηγορείτε όλοι οι ανώνυμοι τη βρεφοσαλάτα για χλευασμό, αντιγραφή και βρίσιμο. Αυτό που είπα εγώ στο προηγούμενο σχόλιό μου (όχι εκείνο που γράφει για τραβέλια στο τέλος) είναι ότι δεν σας κάνει ανώτερους το γεγονός ότι κάνετε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Διαβάζετε ένα blog που δεν γουστάρετε, κάποιοι από σας βρίζετε (μη μου πεις ότι τα σχόλια του ανώνΗμου δεν είναι προσβλητικά) και τώρα βρέθηκε κι ένας από σας να αντιγράψει το ψευδώνυμό μου και προφανώς αυτός ο κάποιος είναι ο ανώνΗμος. Για πες μου λοιπόν, ποια διαφορά υπάρχει ανάμεσα σε σας και σε μας, που λέτε ότι δεν έχουμε επίπεδο και ότι δε σας αρέσουν τα blogs μας;

Αν δε σας αρέσουν, τότε μην περνάτε από'δω κι αφήνετε σχόλια, δεν είναι υποχρεωτικό. Ειδικά εσύ κύριε ανώνΗμε, που σου έχουμε γίνει ψύχωση. Για πες μου κύριε επώνυμε, τι καλυτερο βρίσκεις πνευματικά στον ανώνΗμο που περνάει όλη τη μέρα του εδώ βρίζοντας και επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια;

"Ωπα,ωπα,βγηκαν τα σκατα απ τον κωλο και βγαζουν και γλωσσα τωρα."
Αφού με κατηγορείτε για κάτι που ΔΕΝ έκανα, τι θα έπρεπε να κάνω κατά τη γνώμη σου; Και δεν κατάλαβα, από πότε πρέπει να σου ζητήσω την άδεια να πω τη γνώμη μου ελεύθερα; Μήπως έχουμε δικτατορία και δεν το ξέρω; (ότι εκεί τείνουμε με την παρούσα κυβέρνηση το γνωρίζω, αλλά εγώ ρωτώ αν ΕΣΕΙΣ θα μου απαγορεύσετε να μιλώ και να λέω τη γνώμη μου.)

Κι αν συνεχίσεις να πιστεύεις ότι προσβάλλω και ειρωνεύομαι άλλους bloggers στο blog μου, τότε πες μου σε ποια ακριβώς συγκεκριμένη ανάρτηση γίνεται αυτό.

Δεν θα απαντήσω για τη βρεφοσαλάτα, δεν είμαι η δικηγόρος της. Αν θέλει να πει κάτι, θα το κάνει η ίδια. Κι αυτό γιατί ο καθένας δικαιούται να λεέι τη γνώμη του και να υπερασπίζεται τον εαυτό του.

σσσκατττά είπε...

Εκεί που γράφω "αυτό που είπα εγώ στο προηγούμενο σχόλιό μου (όχι εκείνο με τα τραβέλια στο τέλος)" εννοώ ότι δεν έχει γίνει από μένα, αλλά από κάποιον από τους ανώνυμους που αντέγραψε το ψευδώνυμό μου, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τα διαφορετικά προφίλ. Για να μην παρεξηγούμαστε κι αρχίσουμε μετά να λέμε ότι είμαι η σκατά 1, η σκατά 2 και δεν ξέρω κι εγώ ποιος/α άλλος/η blogger που θα βρεθεί στο διάβα μου και θα με ταυτίσετε.

vrefosalata είπε...

εγκώ ντεν ντιαβάζει σχόλια επωνύμων και ανωνύμων αλλά ντιαβάζει σχόλια σκατών και συμφωνεί με σκατά όπως και να' χει.
μπάη δε γουέη εγώ είμαι αυτή που χλευάζει τους άλλους που παίρνουν στα σοβαρά τους καλλιτεχνικούς τιποτένιους εαυτούς τους. και αυτή ακριβώς είναι η διαφρορά μας, οτι εγώ δεν διαβάζω αυτά που έγραψα θαυμάζοντάς με. τσαφ τσουφ.
και επιπλέον δεν ξέρω πχοιος είπε ότι αντιγράφω και μου είναι ψιλοαδιάφορο αλλά ο μετρ της αντιγραφης είναι κάποιος απ'αυτούς τους φανατικούς αναγνώστες μου που επιμένει να επαναλαμβάνει πράγματα που λεω εγω.
κλανιες ασβού στη μουρη σας και πολλες αγκαλίτσες!

Ανώνυμος είπε...

μπα; τι εγινε τωρα ανωνυμοι κι επωνυμοι; δεν απαντατε; αντε απαντειστε ρε να απαντησουν και τα σκατα με τη βρεφοσαλατα να γινει τζετρζελο να γελαμεεεε
βαριεμαι ρεεεεεε
εεεεεεεεεεεεεεεε κανεις εδω ρεεεεε;

Ανώνυμος είπε...

αυτός ειναι ο ανώνυμος
ή ένας από αυτούς
που κάποια στιγμή πρέπει να δει και έξω από το παράθυρο του σπιτιού του
και του υπολογιστή του σαφώς
ναρκισσάρα μου ταπεινή και χαμελαιοντική