Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

γιου λήβιν

Νιόθω βάρβαρη. Γουργουρίζει η μιζέρια σαν γαττουλίτσα [απ'αυτές που βγάζις φωτογραφίες κε αμα λάχει κλωτσάς ηδοννισμένα] και σε παραπλανά ,ώστε να πιστείς ώτι έτσσι είνααι καλή όταν ξέρεις να την αγαπάς.  Είμαστε φίδια κι αλλάζουμε δέρματα μπόλικα.  Προσποιούμαστε όμως τις γάτες για να μας αγαπάνε. Γγαστρωμένη  αγαπημένη. Θα ίταν απλό αν πααραδεχόσσουν το λάθος σου και δεχόσουν τα λάθη των άλλων.  Πολλά όμως πλέσια κοιννωνικά και καανονικά σε πιέζουσιν και περιορήζουσί σε και με.  Μικρή μανττρούλα αασπρισμένη, από τσουκννίδες, που αρνύσαι να ππεράσεις για να μην κοκκινίσουν τα ποδαρίνια σου.  Είνε μια δικαιολογία που όλοι τη δέχονται.  Νιώθω ορργή για το μίσος κκαι την ταύτιση.  Εδό τα καλά φυσστίκια.  Πασατέμμπος.  Ίταν κκυρίος αυτή η μακκαρονάδα κααι προιγουμμένος εκείννη η φοτογραφία.  Και στην αγγαλιά ίναι πιο πολλή η αγαάπη.  Φένεται όμμως σκαατά.  μίσστερ τόρρανς.

13 σχόλια:

σσσκατττά είπε...

τελικα εχεις πλακα.

Το Ψωλικό Εξπρές είπε...

πρώτη φορά εδώ και νιώθω σχεδόν οικεία...

τα λάθη τους λίγοι τα παραδέχονται και όσοι το κάνουν είναι μεγάλοι μάγκες! δεν χρειάζεται όμως να δέχεσαι τα λάθη του άλλου. αρκεί πιστεύω να τα ανέχεσαι και να είσαι εκέί για να τον στηρίξεις αφού τα κάνει...! και τότε να δεις για πότε πετάς τη μάσκα της σπιτόγατας και γίνεσαι -όχι φίδι- αλλά γάτος με πέταλα στα κεραμίδια!!

σε χαιρετω!

vrefosalata είπε...

αγαπητά σσσκατττά,

έχω, έχω. και εγώ καλά περνάω μαζί μου ομολογώ. αυτό το όνομά κίνει τα βαθύτερα αισθήματα ενός ζώου. γκρρ





ανύποπτη,

ευχαριστώ αλλά μη νομίζεις ότι πονάω. απλά περνάω την ώρα μου φτιάχνοντας λίγο δράμα απ'την καθημερινότητα. μη στεναχωριέσαι. εδω μέσα είμαστε όλοι αποτυχημένες λογοτεχνιζουσες υπάρξεις και κάτι πρέπει να κάνουμε μ'αυτό το δράμα που επιθυμούμε να μας πνίξει. το γράφουμε και εικονικά μας πνίγει.

σαλούτ!

σσσκατττά είπε...

παντως το ονομα σκατα εμπεριεχει το νοημα της ζωης, γιατι το σκατο ειναι τροπος ζωης και εσυ το εχιες καταλαβει αποτι φαινεται!

vrefosalata είπε...

με έχεις συγκινήσει. μόλις διάβασα το κόμμεντ σου αυτό ένιωσα ρίγη και χαρά απροσδιόριστη.

σσσκατττά είπε...

Εγραψες στο βοθρο, συγνωμη, στο αποχετευτικο, μπερδευομαι κι εγω καμια φορα, οτι υποφερεις απο βαρεμαρα. Τοτε ειμαστε συμπασχουσες αγαπητη βρεφοσαλατα.. Και ειναι η βαρεμαρα κακος συμβουλος, που μονο στην τουαλετα μπορει να με οδηγησει.. Αχ, εχω μεγαλες εμπνευσεις αποψε..

σσσκατττά είπε...

χαιρομαι οταν προκαλω ριγη συγκινησης στους συμπλογκιτες μου. Σαν το ριγος που νιωθω οταν με πιανει κοψιμο. Δυσκολη η ψηφοφορια. Απεριγραπτα κι ασυγκριτα η υπερκοσμικα;

vrefosalata είπε...

τότε σε συμβουλέυω να αφήσεις την τέχνη και την έμπνευση να σε παρασύρει πολύ εναλλακτικά και να φτιάξεις ένα άγαλμα απο αλαβάστρινα σκατά σήμερα. και γω θέλω να πάω τουαλέτα αλλά βαριέμαι να σηκωθώ. επίσης άη αμ κονσίντερινγκ να πάω να κοιμηθώ. [και ρίμες. πςς.]

vrefosalata είπε...

αχ κι άλλη συγκίνηση! πόσο να αντέξω σήμερα? αν σκέφτεστε το "υπερκοσμικά", τότε δηλώστε το. είναι το ανώτατο στάδιο!

σσσκατττά είπε...

κι εγω μια απ'τα ιδια. ποιος σηκωνεται τωρα να παει να χεσει/κατουρησει κλπ κλπ. Θα το δηλωσω φωναχτα στην ψηφοφορια. Καλον υπνο με εμπνευση αγαπητη βρεφοσαλατα.

vrefosalata είπε...

ευχαριστώ αγαπητά σκατά και ελπίζω όλα να πάνε καλά και στον δικό σας ύπνο.

φιλιά, διάρροιες και όλα τα λοιπά.

καλλινήκταζζζ!

δεν υπαρχει κατι για το οποιο τιθεται θεμα είπε...

καλησπερα.
ωραια ωραια

vrefosalata είπε...

καλησπέρα σας.
πολύ ωραία, πολύ ωραία ιντηντ.
χαμογελώ.